MOF200627-01572

Nyrenoverade, öppna kontorslokaler

Nu har du möjlighet att flytta in i våra moderna, fräscha kontorslokaler i Solna Point på Armégatan 40. Perfekt läge 7 minuter från T-Centralen men med ett helt annat prisläge än i City.

Fastighetens entré är ombyggd för att släppa in maximalt med ljus och luft. Interiörernas planering är öppen med tillgång till balkong och tvåplanslösningar. Kontorslokalerna är flexibla med stora anpassningsmöjligheter. Här finns garage med p-plats och eluttag för bilar och cyklar.

Fastigheten är miljöcertifierad enligt BREEAM-SE. Det är en process som ställer hårda krav på byggnadens energianvändning, inomhusklimat, ventilation och belysning, vattenhushållning, avfallshantering samt markanvändning och påverkan på närmiljön. BREEAM-SE bedömer även sådant som byggnadens närhet till allmänna kommunikationsmedel och val av byggnadsmaterial.

Välkommen till oss i Solna Point!

Ladda ner objektbeskrivning

Hör av dig till oss genom att fylla i kontaktformuläret så berättar vi gärna mer om lokalerna.

Här nedanför kan du kika in i fastighetens luftiga, moderna ytor och rum. Vi anpassar kontorslokalerna till er verksamhets behov. Det finns också tillgång till konferensrum med projektor, wifi och whiteboard som går att möblera för såväl mindre som större sammankomster, upp till 32 deltagare.

Håll mig informerad
Sending